Turisme
Informació turística:

Vilobí del Penedès és un municipi situat a la comarca de l'Alt Penedès, a 5 minuts de Vilafranca. És un petit poble de 1110 habitants i posseeix un dels paratges més bonics de la comarca, els Talls, un conjunt de pèlags i vegetació singular herència de l'explotació minera al nostre poble. http://www.vilobi.cat
LA ZONA

Els Talls: conjunt de pèlags fruit de l'explotació minera que es va realitzar al nostre poble des de l'època romana fins a finals del segle XX. És un espai singular i molt bonic, on podràs gaudir de la natura en plenitud. Un passeig pels diferents pèlags de ben segur que no et deixarà indiferent. Si estàs de sort, tindràs la oportunitat de conèixer algunes de les espècies autòctones de la zona. Tan si participes al duatló com si no, deixa't enamorar per aquest indret del Penedès.
 GASTRONOMIA

Bar Restaurant Jaume Via: al bellmig del centre social del nostre poble, al Centre Cívic, un bar- restaurant amb la millor relació qualitat-preu, plats de cuina tradicional i un tracte excel.lent per part del propietari Carles Colomé. Menjars per a grups nombrosos.
ALLOTJAMENT

Hotel Rural Cal Ruget: hotel rural situat a les afores de Vilobí, entre vinyes. Ideal per descansar sol o en parella, reunir-se per treballar i ser creatiu o trobar-se amb la família i els amics. És un hotel amb encant i els seus propietaris s'encarregaran de fer-te gaudir de la natura i de tot el que ens ofereix.

Casa rural Can Bitxac: casa rural situada a la zona dels Talls de Vilobí. Tindràs la intimitat que busques en un entorn extraordinari i agradable. La casa té una capacitat per a 5 persones.
OFERTA EXCLUSIVA DUATLÓ (-10%)

Hotel Rural Cal Ruget
Casa Rural Can Bitxac